Restauranter

Solkysten er nok preget av masseturisme i mange år og man treffer desverre på endel dårlige spisesteder.  Etter noen års fartstid har vi samlet navn og adresser på restauranter av forskjellige kategorier og deler gjerne dem med Casa Mariposas gjester.

Strandrestauranter

La Luna Beach er den nærmeste og ligger 10 min spasertur unna. Meget enkelt, men stort sett velsmakende og god mat, rimelig er det også.  De har verken nettsider eller adresse, men du finner den når du går ned gjennomm parken, til høyre og ned under motorveien – på stranden!  Her kan man også leie solstoler.

 Las Flores er vår favoritt gjennom mange år for heldagsopphold på stranden med god mat.  Nydelig sandstrand og gode forhold for å holde øye med barna fra restauranten.  Solstoler og pedalbåter kan leies.

Nettside har de ikke, men telefon nr er 952 83 22 38.

Triana er en hyggelig familierestaurant.  Besøker den mest om ettermiddag-/kveld, siden stranden ikke er helt topp.  Nydelig mat, greie priser.

Simbad El Marino ligger like i nærheten og er også et godt alternativ.

Restauranter i nærheten

Dos Leones drives av noen finner og har god mat.  Kjøre på 5 minutter eller gå i 25.  Telefon 952 933 510.

Ristorante da Vinci – italiensk restaurant.  Barna elsker den!

Restaurante La Corniza er en lokal, liten restaurant som stort sett har god mat til greie priser.

Avenida España  I denne gaten som går som en halvmåne gjennom hele Calahonda, finner du mange forskjellige restauranter i den nederste delen. Et ok alternativ hvis du plutsetlig får lyst på indisk, kinesist e.l.

Alle disse finner du på dette kartet:
Vis Calahonda kart i et større kart

 I Malaga

Der har vi en favoritt som heter El Refectorium.

 

Det er stengt for kommentarer.