Praktisk

Transport

Taxi fra flyplassen koster ca. €60.  Vi har avtale med en kjempedyktig og behagelig sjåfør som heter Antonio.  Han kan forhåndsbestilles for henting på flyplassen og er ellers super å ha som sjåfør, da han er godt kjent med de stedene vi anbefaler.  Han snakker dårlig engelsk, men svarer på sms-er og man klarer fint å kommunisere med ham på annet enn spansk.  Mobilnummeret til Antonio er + 34 665 968 580.  (Jeg kan gjerne gjøre forhåndsavtale med ham for henting på flyplassen)
Ellers anbefaler vi å ha leiebil.  Vi har 20 års god erfaring med Centauro som har avdeling ved Malaga flyplass og shuttlebusser som går veldig ofte.  Hvis du leier bil, har vi garasjeplass innendørs under huset.  Nøkler/fjernkontoll i kjøkkenskuff, plass nummer 7.

Husregler

Det finnes husregler for eiendommen som ligger i en av kjøkkenskuffene.  Det er imidlertid helt vanlige ting som gjelder: ikke høy musikk/støy på terrassen etter kl. 23 og ellers at man tar hensyn til at det er gjenboere både over og på siden.  Bygningen er gammel så dvs. at man ikke trekker ned i toalettene etter midnatt.
Ved svømmebassenget er det satt opp egne regler som er viktig å lese og sette seg inn i.  Barn kan holdes øye med fra terassen.

Rengjøring

Rengjøring er obligatorisk.  €95 Dette inkluderer vask av hele leiligheten, lukking/stenging av vannet etc., nystrøkne sengeklær, utsett/inntak av havemøbler – i det hele tatt, det er bare å låse og dra når ferien er over! OBS ALL søppel, tomflasker og matrester (inkl brød, kjeks, chips etc) MÅ fjernes fra leiligheten.  Innsekter og annet kommer veldig fort hvis matvarer etc. blir liggende bare kort tid.  Sortering av søppel i papir, plast og glass.  Containere på nedsiden av veien ved parken.

Det  kan også bestilles til rengjøring underveis, hvis oppholdet er lenger enn en uke.

Sesonger, vær og priser

Lavsesong: november, desember og januar.  Været kan være litt variert, med rundt 15 gr som gjennomsnitt.  Å sitte på terassen i  bikini i juleferien er fullt mulig  2900,-/uken

Mellomsesong: september, oktober, februar og mars.  Vær som god norsk sommer.   4200,-/uken.

Høysesong: april, mai, juni, juli og august. Varmt og godt og så og si ikke regn.   5900,-/uken.

Høstferie, vinterferie og påske 5 900,-/uken.

Kalenderen viser rødt når leiligheten er opptatt.

TV/internett

TV kan kobles opp ved bruk av leiligheten.  Det må avtales på forhånd. Ny bluerayspiller.  Trådløst nettverk som heter SABBASEN 5G – kode for access er 4tvBhbv3

Det er stengt for kommentarer.